SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2024 10:34

BBP İl Başkanı Aydoğan'dan Ayaydın'a destek

BBP İl Başkanı Aydoğan'dan Ayaydın'a destek


Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Muğla Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın'a destek vereceklerini söyledi. 
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Muğla İl Başkanlığı görevine atanan iş insanı Melih Aydoğan, Muğla'da yapılanma ve seçim çalışmalarını sürdürüyor. 
Başkan Aydoğan, "Demokrasimizin temel taşlarından seçim sürecinde, ulusal birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin önemini vurgulamak isteriz. Bu çerçevede, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan yaklaşan seçimlerde, Prof. Dr. Aydın Ayaydın liderliğindeki Cumhur İttifakı’na desteğimizi ifade ediyoruz. Cumhur İttifakı’nın, ülkemizin karşı karşıya olduğu meydan okumaları aşma, istikrarı sürdürme ve Türkiye’yi daha müreffeh bir geleceğe taşıma noktasında ortaya koyduğu vizyon ve politikalar, partimizin temel değerleri ve hedefleri ile uyum içindedir" dedi. 
BBP Muğla İl Başkanı Aydoğan, birlikteliğin milli iradenin güçlendirilmesi, demokrasinin daha da ileriye taşınması ve ülkenin uluslararası alandaki konumunun güçlenmesi için kritik öneme sahip olduğunu belirterek, "Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığını destekliyoruz. Bu destek, ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzur ve istikrarına katkıda bulunma amacımızın bir yansımasıdır. Farklılıklarımızın bizi zenginleştirdiğine, ancak birlikte hareket ettiğimizde daha güçlü olduğumuza inanıyoruz. Kısa süre içerisinde açılacak olan parti binamızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Açılışımıza ve ardından Prof. Dr. Aydın Ayaydın liderliğindeki Cumhur İttifakı’na destek olmaya davet ediyoruz. Oylarımızla, daha güçlü, daha müreffeh ve daha adil bir Türkiye için bir adım atalım.Birlikte daha güçlüyüz, birlikte başaracağız" diye konuştu.

AdminAdmin