GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-09-2023 16:03

BAŞKAN AKSU’DAN 40.YIL MESAJI “ 40 YILA DAYANIŞMA, DOSTLUK VE VEFA DOLU YÜZLERCE HİKÂYE SIĞDIRDIK “

BAŞKAN AKSU’DAN 40.YIL MESAJI “ 40 YILA DAYANIŞMA, DOSTLUK VE VEFA DOLU YÜZLERCE HİKÂYE SIĞDIRDIK “

BAŞKAN AKSU’DAN 40.YIL MESAJI “ 40 YILA DAYANIŞMA, DOSTLUK VE VEFA DOLU YÜZLERCE HİKÂYE SIĞDIRDIK “

1983 yılında kurulan Rizeliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Aksu, derneğin 40. Kuruluş yıldönümü vesilesi ile kutlama mesajı yayımladı. Mesajında “ 40 yıla dayanışma, dostluk ve vefa dolu yüzlerce hikâye sığdırdık “ diyen Başkan Aksu, bugün aynı anlayış ile çalışmalarına devam ettiklerini ifade etti.

İMZA ATILAN BÜYÜK İŞLER EN BÜYÜK REFERANSIMIZ

40 yıllık geçmişin kendilerine güç verdiğini ifade eden Başkan Aksu “ Geçmişin zengin mirası bizlere ilham oluyor. Derneğimizin imza attığı başarılı işler bizlerin en büyük referansımız. Bu süreçte ülkemizin ve Rize’mizin gerek kültürel gerekse güncel konuları üzerinde projeler üreterek faaliyetlerimizi Rize Dernekleri Federasyonu ile işbirliği içerisinde devam ettiriyoruz. “ dedi.

ANKARA’DA RİZELİLERİN EVİ AKAY CADDESİ

Rizeliler Eğitim ve Kültür Merkezi Derneği’nin Merkezi’nin bulunduğu Akay Caddesi’nin Rizelilerin evi konumuna geldiğini ifade eden Aksu” Dernek Binamızın yer aldığı Akay caddesi, kurulduğu günden bu zamana Ankara’ya gelen her hemşehrimizin evi olmuştur. Aynı zamanda Ankara’da yaşan hemşehrilerimizde Sivil Toplum Kuruluşumuz’da çayımızdan bir yudum içmişlerdir. Anıların canlı olarak yaşadığı dernek binamız bugünde hemşehrilerimizin hizmetine amadedir. “ dedi.


 

GEÇMİŞ DÖNEM BAŞKANLARIMIZA VE YÖNETİMLERİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM

Geçmiş dönemde görev yapmış bütün başkan ve yönetimlerine teşekkür eden Aksu “ Kuruluşundan bu zamana görev yapan Veysel Atacan, Hayrettin Kadıoğlu, Temel Eryılmaz ve görevi devraldığımın Dr. Süleyman Basa başkanlarıma Ankara’daki Rizeliler adına teşekkür ediyor, merhum başkanımız Yener Rakıcıoğlu’nu rahmetle yâd ediyorum. Ankara’da her kim Rizeliler, ülkemiz adına katkı sunmuşsa hepsine şükranlarımı sunuyorum. Tamamen gönüllülük ve Rize aidiyeti ile çalışmalar yapacağımız nice 40. Yıllara inşallah “ diyerek açıklamasını tamamladı.

 

AdminAdmin