SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 28-08-2023 21:41

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN TEŞEKKÜR MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri etkinliğinin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri, büyük bir heyecan ve coşkuyla sona erdi. Bu yıl 3 gün süren etkinliklere vatandaşlar akın etti. Kortej yürüyüşü ve mehteran gösterisiyle başlayan etkinlikler, Çiğdem Gül, Ahmet Şafak, Yağmur Taş ve Rafet El Roman konserleriyle festival havasına büründü. Çocuklar için de şişme oyun alanı kurulup, tiyatro ve palyaço gösteri düzenlendi. 27 Ağustos Pazar günü 51 başpehlivan ve 674 pehlivanın katılımıyla güreş müsabakaları düzenlendi. Başpehlivanların Seki Er meydanında kıran kırana mücadeleleri katılımcılara heyecan dolu anlar yaşattı. Güreş müsabakalarında başpehlivanlığı kazanan İsmail Balaban oldu.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ADETA SEYİR ZEVKİ YAŞADIK”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri etkinliğinin ardından teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Akdenizli mesajında şu ifadelere yer verdi:

“30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konserimizi gerçekleştirdik. Kırkpınar’ın heyecanını, coşkusunu Seki Er Meydanında yaşadık. Pehlivanlarımızın, dualı çayırımızda kıran kırana mücadelesini izledik. Adeta seyir zevki yaşadık. Gün boyu devam eden güreşçilerimize gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Dereceye giren tüm sporcularımızı kutluyorum. Etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Muğla Valimiz Sayın İdris Akbıyık’a, AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Sayın Kadem Mete ve Sayın Yakup Otgöz’e, Seydikemer Kaymakamımız Sayın Yıldız Büyüker’e, komşu İlçe Belediye Başkanlarına, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça’ya, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü’ye, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Belediye Başkan Yardımcılarıma, Belediye Meclis Üyelerimize, Belediye Birim Müdürlerime, Kurum Müdürlerine, İl ve İlçe Protokolüne, muhtarlarımıza, basın mensuplarına, Güreş Ağamıza, katkı sağlayan, bağışta bulunan, konser ve yağlı güreşlere katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize, dostlarıma, hemşehrilerime, güreşseverlere ve üç gün boyunca canla başla çalışan belediye çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

 

MELİHA DEMİRELMELİHA DEMİREL