SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 28-07-2023 15:26

BAŞKAN AKDENİZLİ VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

BAŞKAN AKDENİZLİ VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

BAŞKAN AKDENİZLİ VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

BAŞKAN AKDENİZLİ AŞURE DAĞITTI, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muharrem ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aşure Günü’nde, Pazar Yerinde hazırlanan stantta, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Birlik ve beraberliğin sembolü olan Muharrem Ayı’nın en güzel örneği, huzur kenti Seydikemer’de yaşandı. Seydikemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Cuma Pazarı girişinde kurulan stantta Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Başkan Akdenizli, kurulan stanttın arkasına geçti, vatandaşların hem cumasını kutladı hem de bol bol sohbet etti. Aşure ikramında Başkan Akdenizli’ye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Aşure dağıtımı esnasında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Bugün hemşehrimize kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi olan aşure ikramında bulunduk. Tutulan oruçları da Allah kabul etsin. Bu mübarek günlerde birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediye olarak geleneksel hale getirdiğimiz Aşure İkramını bu yıl da sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelip, kucaklaşıyoruz. Aşuremiz bereketli, birliğimiz daim olsun” dedi.

Gün boyu süren aşure ikramında vatandaşlar yapılan ikramlar sebebiyle Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye ve belediye personeline teşekkür etti. Başkan Akdenizli, aşure ikramından sonra kurulan Cuma Pazarındaki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

AdminAdmin