BODRUM
Giriş Tarihi : 08-02-2023 23:08

"BARİ BU ZOR GÜNLERDE YAPMAYIN"

Bodrum Belediyesi yetkililerinin deprem bölgesine yardım götüren bir tırın üzerine zorla belediye logolu bayrak asmaya çalıştığı iddia edildi. Sosyal medyada yayınlanan ve olay sırasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın çorba içtiği görülen video ise çok sayıda vatandaşın tepkisine neden oldu.

 

Sosyal medyada yayınlanan ve olay sırasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın çorba içtiği görülen video ise çok sayıda vatandaşın tepkisine neden oldu.

 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgeye yardımlar gönderilmeye devam ediyor.

Bölgeye yardım götüren özel firmalara ait araçların üzerine ise bazı belediye yetkilileri tarafından zorla kendi afişlerinin asıldığı ileri sürüldü.

İddiaya göre; son olarak Bodrum firması olan Bitci, Hatay'a depremden etkilenen vatandaşlar için sıcak çorba dağıtımı ve yardım malzemesi bulunan tır gönderdi.

Gittiği bölge güzergahında Bodrum Belediyesi yetkililerinin talimatı ile tıra belediye logolu bayrak asılmaya çalışıldığı ileri sürüldü.  

BAŞKAN ARAS ÇORBA İÇTİ

Sosyal medyada yayınlanan videoda Bodrum Belediyesine ait bayrağın araç üzerine asılmaya çalışıldığı açıkca görüldü. Olay sırasında Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın da çorba içtiği görüntüler yer aldı.

Bölgede tartışma yaşandığı ve firma yetkililerinin belediye görevlilerinin bayrak aşmasına izin vermediği öğrenildi.

"BU NASIL ZİHNİYET"

Tepki çeken olay sonrası, "Yardım tırını durdurarak belediye reklamı yapmak nasıl bir zihniyettir", "İşleri güçleri reklam", "Böyle bir rezalet nasıl olabilir. Bari bu zor günlerde yapmayın. İnsanlar yardım bekliyor." yorumları yapıldı.

AdminAdmin