Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
BASIN

Babasının Cenaze Namazını Kıldırdı

Babasının Cenaze Namazını Kıldırdı
Paylaş:

Muğla’nın Fethiye İlçesinde, Müftülüğe bağlı olarak uzun yıllar değişik camilerde din görevlisi olarak hizmet yapan Osman Muslu 88 yaşında vefat etti.
Fethiye’nin sevilen simalarından olan 6 çocuk babası Muslu’nun cenaze namazını, Türkiye Diyanet İşleri Eski Başkan Yardımcısı, Marmara Üniversitesi öğretim görevlisi oğlu Ramazan Muslu kıldırdı.
Evlatlarından Mehmet Muslu’nun İstanbul Sarıyer Müftüsü, Ali Muslu’nun daTİGA Daire Başkanı olarak görev yaptığı öğrenildi.
Fethiye Merkez Yeni Camisi’ndeki cenaze namazına Muslu ailesinin yanısıra 23.Dönem AK Parti Muğla Milletvekili, eski MKYK üyesi, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, Köyceğiz Müftüsü Ahmet Karagöz, emekli il müftülerinden Halil Arık’ın yanısıra çok sayıda seveni katıldı.
İkindi namazına müteakip cenaze namazını Osman Muslu’nun Diyanet İşleri eski Başkan Yardımcısı olan oğlu Ramazan Muslu kıldırırken, en arkada kadınlar da saf tutup cenaze namazına iştirak ettiler.
Cenaze namazını kıldıran Ramazan Muslu, yaptığı konuşmada, şunları söyledi:
‘Cenabı Hak bizleri dünyaya kulluk etmemiz, kendisine ibadet etmemiz, yeryüzünü imar etmemiz ve kamil bir insanın vasıfları ne olması gerekiyorsa o vasıflara mutassıf olmaya çalışmaktan ibaret. Bu dünya hayatı gelip geçici. Aslında her bir ölüm bize bir mesaj vermekte. Merhum babamız Osman Muslu hocamız biz bizi bileliden beri Fethiye’mizde din hizmetleri alanında kendi yetişmişlik düzeyine göre Allah rızası için koşturan, hizmet eden dinimizin en büyük şiarı olan Ezan’ı sesiyle, selasıyla gökyüzünde dolaşımlarını sağlayan rabbimizin vahdaniyetini, tevhidini Peygamber Efendimizin risaletini nefesi yettiği sürece haykıran, gayret eden bir din görevlisi olarak hizmet hayatını tamamlamış oldu.”
Helallik alınmasının ardından Osman Muslu’nun cenazesi Taşyaka Şehir Mezarlığında dualarla toprağa verildi.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

BASIN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kur'an Kursu Törenle Hizmete Açıldı

Akışın sonuna geldiniz.