Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
GÜNCEL

Aracıyla şarampole yuvarlandı hayatını kaybetti

Aracıyla şarampole yuvarlandı hayatını kaybetti
Paylaş:

Muğla'da otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada sürücü İbrahim Aday (21) yaşamını yitirdi, eşi Ezgi Aday (20) ağır yaralandı. 6 gün önce evlenen çiftin balayından döndüğü öğrenildi. 
Kaza, saat 09.30 sıralarında Muğla-Denizli kara yolu Gazeller Mahallesi'nde meydana geldi. Denizli'nin Acıpayam ilçesi Kumafşarı Mahallesi’nde oturan ve 8 Eylül'de evlenen Ezgi ile İbrahim Aday çifti, balayı için Muğla'ya gitti. Dönüşte İbrahim Aday’ın kullandığı 20 KK 164 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde sürücü Aday’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi, yaralanan eşi Ezgi Aday ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ezgi Aday'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.