MİLAS
Giriş Tarihi : 30-01-2024 13:30

Ankara Mesaisi Biten Aras, Muğla’ya Dönüyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras Ankara’daki mesaisini tamamladı ve bu akşam Bodrum’a dönüyor.

Ankara Mesaisi Biten Aras, Muğla’ya Dönüyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından Ankara mesaisini bitirerek Muğla’ya dönüyor. Sosyal medya hesabından kollarını sıvadığı bir fotoğrafla birlikte mesajını paylaşan Aras, akşam saat 18.00’de Bodrum Belediye Meydanında vatandaşlarla buluşacağını belirterek şunları kaydetti:

“Değerli Muğlalılar, günaydın.. Doğduğum, büyüdüğüm Bodrum’un Belediye Başkanlığına layık görülmenin onuru ile kolları sıvadığım bu fotoğraftaki günden bu güne tam 5 yıl geçti.

Bu süre içerisinde 50 yılda yapılamayan işleri yaptık fakat, Bodrum Belediyesi olarak yasal yetkilerimiz dışında kalan su problemi ve altyapı çalışmaları nedenli yol sorunları, kamuoyuna sanki yetkimiz olduğu halde çözemiyormuşuz gibi yansıtıldı ve haksız yere çok büyük tepkilere, hakaretlere maruz kaldık..

Hızla çözebileceğimiz birçok sorunu yasal yetkisizlik nedeniyle çözememek, elbette ki beni çok üzdü fakat vazgeçiremedi. Yaşadıklarımızı, Genel Merkezimize tek tek anlatmamızın ardından, 2022, 2023 yılları boyunca kasten yaratılan negatif haberlere değil, gerçeklere itibar eden Genel Merkezimizin; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini MYK ve PM’de oy birliği ile bana emanet etmesi, benim için tarif edilemeyecek kadar büyük bir gururdur.

Şimdi bu gurura layık olmak için önce; Muğla’mızın doğal değerlerini para uğruna perişan eden, emekçileri, emeklileri, memurları açlığa mahkum eden, bir yıl önce yaşanılan Hatay depreminde evsiz, işsiz kalan acılı vatandaşlarımız halen çadırlarda yaşarken, kendileri krallar gibi yaşayan ve bundan utanmayan zihniyetin, Muğla’mızı ele geçirme hayallerini yerle bir ederek, bu seçimi kazanacağız.

Sonrasında ise hayatının 29 yılını Türk Silahlı Kuvvetleri disiplini altında, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda ve O’nun emanetlerini korumak için geçirmiş olan Bodrumlu bir Başkanın etkisi ve Büyükşehir yetkisiyle, can evimiz Muğla’yı hayalleriyle buluşturacağız.

Bugün bu kararlılıkla Ankara’dan Bodrum’a doğru yola çıkıyorum. Saat 17.00’de Milas Bodrum Havalimanı’nda olacağım ve ardından, saat 18.00’de Bodrum Belediye Meydanı’nda sizlerle buluşacağım.

Bodrum’dan Dalaman’a, Datça’dan Fethiye’ye, Kavaklıdere’den Köyceğiz’e, Marmaris’ten Menteşe’ye, Milas’tan Ortaca’ya, Seydikemer’den Ula’ya ve Yatağan’a kadar haydi Muğla, HAYALLERİNLE BULUŞMAYA…”

AdminAdmin