MİLAS
Giriş Tarihi : 29-11-2023 10:33

Altıparmak Yoğun Bakımda

30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde DSP Milas Belediye Başkan Adayı olan Kayserili iş insanı Murat Altıparmak geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralandı. Kaza anında yanında olan annesi Hatice Altıparmak ise yaşamını yitirdi.

Altıparmak Yoğun Bakımda

Aksaray'da otomobilin takla atması sürücü Murat Altıparmak yaralandı. Araçta bulunan annesi hayatını kaybetti. Araçta bulunan ailenin köpeği ise yaralıların yanından ayrılmadı.

Kaza 23 Kasım Perşembe günü saat 08.00 sıralarında Aksaray-Konya Karayolu Cezaevi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Aksaray istikametine seyir halinde olan Murat Altıparmak (51) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak refüje doğru takla attı. Araç hurdaya dönerken, sürücü ve araçta bulunan annesi Hatice Altıparmak (83) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçta bulunan köpek ve kedinin ise yara almadığı görüldü. Aracın etrafında dolaşan köpek, yaralıların başından ayrılmadı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Hatice Altıparmak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

2014 yerel seçimlerinde DSP’den Milas Belediye Başkan Adayı olan Murat Altıparmak’ın yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

AdminAdmin