MUĞLA
Giriş Tarihi : 20-05-2023 16:12   Güncelleme : 20-05-2023 16:14

Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete mazbata töreni sonra bir teşekkür mesajı yayınladı

Ak Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete mazbata töreni sonra bir teşekkür mesajı yayınladı

 

“Kıymetli dostlar;

Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisimiz’de Muğlamızı temsil etmek için mazbatamızı aldık.

Demokrasi şöleni içerisinde geçirdiğimiz, Cumhuriyetimizin adeta demokrasi düğünü olan 2023 seçimlerini güven ve huzur içerisinde tamamlamanın mutluluğu içerisindeyim.

Gencinden yaşlısına tarihimizin en yüksek katılımlı seçiminde sandığa giderek bu ortak değere sahip çıkan herkese şükranlarımı sunuyorum. Şimdi sizlerin oyları ile seçilmenin verdiği onur ve temsil ettiğimiz değerleri gazi Meclisimize taşımanın sorumluluğu ve bilinciyle Muğla’mıza, ülkemize hizmet etme şerefine nail olmak için önümüzdeki beş yılı en iyi şekilde değerlendirme vakti.

Demokrasiye  her zaman inanan Cumhur İttifakı olarak milletimizin Cumhurbaşkanlığı seçiminde deneyimlemek istediği ikinci tur tecrübesi için 28 Mayıs çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettiğimizi belirtmek isterim.

Sizleri 28 Mayıs’ta daha güçlü Türkiye Yüzyılı için sandıklara davet ediyoruz.

Bize güvenerek davasında yer veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhur İttifakının çok kıymetli liderlerine, yönetimlerine, AK Parti teşkilatlarımız başta olmak üzere, İl Başkanımız ve tüm kademelerde görev alan yol arkadaşlarıma ve Muğlalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Daha büyük zaferlere ulaşacağımızın inancıyla Rabbim ’den aziz milletimize muvaffakiyetler niyaz ediyorum.

Saygılarımla.”

AdminAdmin