MUĞLA
Giriş Tarihi : 23-04-2023 20:04

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI OTGÖZ,SEYDİKEMER’DE VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI OTGÖZ,SEYDİKEMER’DE VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI OTGÖZ,SEYDİKEMER’DE VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

YAKUP OTGÖZ, SEYDİKEMERLİ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı’nın son gününde Seydikemer’deki vatandaşlarla bayramlaştı.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’deki çalışmalarına devam etti. Bayramın ilk gününden itibaren ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen ve vatandaşlarla iç içe olan Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, memleketi Seydikemer’de 1 günde 12 farklı mahalleyi gezerek, vatandaşların bayramını tebrik etti.

Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz’e ziyaretlerinde; AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli,Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayları, AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, mahalle ziyaretlerine başlamadan önce Seydikemer Hükümet Konağı ve Seydikemer Belediyesi önünde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenine katıldı. Çocukların bayramını tebrik eden Yakup Otgöz, Muğla Valiliği Koordinesinde, Seydikemer Kaymakamlığı öncülüğünde, Seydikemer Belediyesinin katkılarıyla 55 öğrenciye hediye edilen bisikletleri minik öğrencilere teslim etti. Daha sonra Kıncılar Akbük Mahallesi Ortaokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine katıldı. Kıncılar Mahallesindeki vatandaşların hem Ramazan Bayramı’nı hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Yakup Otgöz, mahalle ziyaretlerine devam etti. Çatak Mahallesi, Kayacık Mahallesi, Dere Mahallesi, Çökek Mahallesi, Bayır Mahallesi, Sarıyer Mahallesi, Güneşli Mahallesi, Yaka Mahallesi, Ören Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya gelip bayramlarını tebrik etti.

Her gittiği mahallede vatandaşların teveccühüyle karşılaşan Yakup Otgöz; “Bayramın ilk gününden itibaren ilçe ilçe gezerek, Muğlalı hemşehrilerim ile bayramlaştık. Bugünde siz değerli Seydikemerli vatandaşlarımız ile bayramlaşıyoruz. Bizlere gösterdiğiniz samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Bu süreçte birliğimizi, beraberliğimizi koruyup, daha sıkı birbirimize sarılmalıyız. AK Parti’nin 21 yılda yaptığı hizmetlerin karşılığını sahada bulduğunu görüyoruz. İnşallah çok daha güçlü hizmetlerde vatandaşımızı buluşturacağız. Çok daha güçlü bir şekilde “doğru adam” diyerek büyük bir zafer kazanacağız inşallah” dedi.

 

 

 

 

AdminAdmin