SİYASET
Giriş Tarihi : 12-04-2023 21:07

28.DÖNEM BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL USLU’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

28.DÖNEM BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI İSMAİL USLU’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

 

Muğla için Muğlalılar ile Birlikte Hizmet Üreteceğiz ’’ Muğla’da Un Var Şeker var ama helva yapacak irade yok.’’

28.Dönem Muğla Bağımsız Milletvekili Adayı İsmail Uslu Muğla kamuoyuna ve Yerel medyaya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İsmail Uslu Yaptığı açıklama da;

CHP Listesinden 4.Sıraya Büyük Tepki Var.

Adaylığımız kesinleştiği tarihten itibaren saha ziyaretlerimiz Çarşı, Pazar, Esnaf ve STK lar ile devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın CHP’nin tek liste çıkarmasından çok İktidara karşı görüşler sergiliyor. CHP Listesinde 4 sıradan yer verilen Gelecek partisi Manisa’dan aday gösterilmesi Muğla’da siyasetçi kalmadı da dışarıdan bir aday geldi. Seçeceğimiz vekili bir daha nasıl göreceğiz, hangi hizmetleri getirecek sorularını beraberinde getiriyor.

 

Muğla için Muğlalılar ile Birlikte Hizmet Üreteceğiz ’’ Muğla’da Un Var Şeker var ama helva yapacak irade yok.’’

Muğla’nın Bağımsız Milletvekili Adayı olarak verdiğimiz her kuruş verginin hizmet olarak dönmesi için gerekli tüm çalışmaları yapmak istiyoruz. Hali hazırda verdiğimiz her 8 liranın sadece 1 lirasını hizmet olarak alıyoruz. Burada bir yanlış var, Ankara’da Muğla’ya yatırım yapacak, Muğla’nın önünü açacak projelere o partinin, bu partinin diyerek değil , tüm Muğlalıların Ekonomik özgürlüğünü kazanmasında faydalı diye düşünülmesi gerekiyor. Muğla’da Un Var Şeker var ama helva yapacak irade yok. Özel sektör, STK’lar ve Siyaset el ele vererek Güzel Muğla’mız için projeler yapmak gerekiyor.

Her şeyi Devletten Bekleyen Muğla Yerine yatırımcılarıyla, Özel sektörüyle Şahlanacak Bir Muğla İstiyorum

Muğla Özel sektörü bir çok yatırımı ve proje gerçekleştirecek güçte Ticaret Odalarımız girişimcilere yönelik Projeleriyle ve yöresel ürünlerde coğrafi işaretlerle Muğla’nın önünü açmaya çalışıyorlar. Muğla’nın en büyük sorunu markalaşamamak, Aile şirketleri ulusal markalara yetişmek için çok daha fazla çalışarak Muğla’nın markalarını Türkiye ve yurt dışında temsil etmeleri gerekiyor, Genç eğitimli arkadaşlarımızla yazılım ve teknoloji konularında Muğla Teknoparkı daha verimli kullanmalı gençlerimizi önünü açmalıyız. Turizm’de Türkiye lideri olmamız gerekiyor, Ayrıca Turizmi tarımla buluşturarak turizm tedarikçisi ziraatçilerimiz ile katma değeri yüksek ürünlerin üretilmesi ve satın alma garantisi ile tüm turizm sektörünün tedariklerini Muğla’da alması için çalıştaylar yapmalı ve Pazar alanları oluşturmalıyız. Hem çiftçinin, hem turizmcinin kazanacağı modeller üzerinde konuşmalıyız çok değerli bürokrat ve girişimcileri aynı masada buluşturursak mutlaka kazanırız.

Huzurla Yaşanacak ve Yaşlanılacak Bir Muğla İle Bacasız Sanayi Sağlık Turizmi Olmalı

Muğla her köşesi ayrı güzellikte olan bir ilimiz, Tüm Türkiye’de yaşayanların yaşamak ve huzurla yaşlanmak isteyen vatandaşlarımızın hayallerini süslüyor. Ama Muğla’mızın %56 sı maden arama ruhsatı verilmiş durumda, bunu düzelterek, yayla köylerimizi, ve doğal yerlerimizi sağlık turizmine açarak sağlık köyleri kurmalıyız, Turizm’de yeni trent yeşile ve toprağa dokunabilmek, doğal yaşam, bundan dolayı Muğla’nın tarihi yapısını, yöresel değerlerini markalaştırarak çekim gücü oluşturmalıyız. Bunun için Devletten bir şey beklemeye gerek yok özel sektör ve girişimcilere doğru tanıtım ile bölgemizi öne çıkarabiliriz. Bunun için projelerimizi hazırladık yatırım için bekleyen önünün açılmasını bekleyen girişimciler Muğla’nın Turizm’de markalaşmanın önünü açacaktır dedi.

AdminAdmin