GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-11-2023 11:27

2007 Yılında Böbrek Nakli 2023 Yılında Anne Oldu

2007 Yılında Böbrek Nakli 2023 Yılında Anne Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesinde 2007 yılında sol böbrek nakil ameliyatı olan 36 yaşındaki hasta, Perinatoloji uzmanı Dr. Selahattin Kükner ve Nefroloji uzman hekimi Dr.Öğretim Üyesi Dilek Gibyeli Genek’in sıkı takipleri sonucu 2300 gr. sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.
Muğla Eğitim Araştırma Hastanesinde doğum yapan anne yaşadığı bu özel yolculuğunda “Organ bağışı sayesinde hayata tutundum, ikinci hayatımı Rabbimin bize bahşettiği evladımla yaşayacağız, eşim ve ben hiç umudumuzu kaybetmedik. Çok zorlu bir süreçti ama değdi. Evladımız sağlıkla dünyaya geldi, çekirdek ailemiz tamamlandı” diyerek duygularını ifade etti. 
Başhekim Prof.Dr.Turhan Togan ve hastane yönetim ekibi anneye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. 
Başhekim Togan, “Böylesi özel ve mutlulukla dolu güzel bir sürecin 3-9 Kasım organ nakil haftasında gerçekleşmesi hastamızın nakilli bir anne olması çok özel bir durum. Hastamızın hamileliğinin başından itibaren Perinatoloji, kadın hastalıkları ve doğum, nefroloji hekimlerimiz tarafından takibinin yapılması yöremiz halkı için çok önemli. Organ nakil merkezi olan sağlık tesisimiz için bu tür özellikli hastaların takibi multidisipliner bir ekip çalışmasını gerektirmektedir. Tüm çalışma arkadaşlarımıza değerli katkıları ve emekleri için teşekkür ederim”. Ailemize yeni hayatlarında evlatlarıyla sağlıklı, mutlu, uzun ömürler dileriz. dedi.

AdminAdmin