MİLAS
Giriş Tarihi : 19-03-2023 08:28

Milas Belediyesi Sinan Meydan’ı Ağırladı

Milas Belediyesi'nin ev sahipliğinde, tarihçi ve yazar Sinan Meydan 'Çanakkale’den Cumhuriyet’e' konulu söyleşi ve imza günü programı gerçekleştirdi.

Milas Belediyesi Sinan Meydan’ı Ağırladı

Milas Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yılı kapsamında özel bir program düzenledi. Tarihçi ve yazar Sinan Meydan’ın konuk olduğu “Çanakkale’den Cumhuriyet’e” isimli söyleşi ve imza günü programında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Çanakkale'deki eşsiz başarısı ve Cumhuriyet’e giden süreç başta olmak üzere pek çok konu konuşuldu. Tarihçi ve yazar Sinan Meydan söyleşide aktardığı bilgiler ve anekdotlarla 18 Mart’ta kazanılan zaferin çok önemli ve kıymetli olduğunu söyledi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat: ‘’ 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108’inci yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Belediyemiz tarafından düzenlenen etkinlikle tarihçi-yazar Sinan Meydan, ''Çanakkale’den Cumhuriyete’' konulu söyleşiyle vatandaşlarımızla buluştu. Etkinliğimize yoğun katılım gösteren vatandaşlarımıza ve kıymetli bilgilerini bizlerle paylaşan Sayın Sinan Meydan'a yürekten teşekkür ediyoruz.’’dedi.

​​​​​​​

AdminAdmin