MİLAS
Giriş Tarihi : 10-11-2022 14:27

MESAJLAR TEK TEK İNCELENİYOR VE DEĞERLENDİRİLİYOR

Vatandaşların sunduğu talep, öneri ve şikâyetleri dinleyen Milas Belediyesi; 1 Ocak’tan bu yana Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter’dan gelen 17 bin 563 mesajı tek tek inceledi ve değerlendirdi.

MESAJLAR TEK TEK İNCELENİYOR VE DEĞERLENDİRİLİYOR

 

 

 

 

 

Milas Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl mart ayında kullanıma aldığı 0501 484 3048 numaralı Whatsappİhbar Hattı; vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar, WhatsApp iletişim hattı ile birlikte, sosyal medya platformları Instagram, Facebook ve Twitter’dan da talep, öneri, şikayet ve teşekkür mesajlarını Milas Belediyesi’ne iletebiliyor. İhbar kanallarına gelen tüm bildirimler yetkililer tarafından değerlendirmeye tabi tutularak, sorunların çözümü konusunda etkin çalışmalar gerçekleştiriliyor. Yılın ilk 10 ayında 4 bin 799 kişi tarafından gelen 17 bin 563 mesajdaki 1418 konuyu dikkate alan Milas Belediyesi ekipleri, sorunların çözümüne yönelik etkin hizmet yürütüyor. Belediyenin 37 departmanında görev yapan 29 personel, vatandaşların memnuniyetini sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor.

 

Belediyeyi ilgilendiren tüm konulara daha etkin bir biçimde çözüm sunmak amacı ile geçtiğimiz yıl WhatsApp İhbar Hattı’nın devreye alındığını hatırlatan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Vatandaşların öneri, şikâyet ve taleplerini daha hızlı ulaştırabilmeleri için “WhatsApp İhbar Hattı” kurduk. Uygulama sayesinde vatandaşlar ile daha hızlı ve kolay iletişim kurarak onlara çözüm sunmak istiyoruz.” dedi.

AdminAdmin