MİLAS
Giriş Tarihi : 29-11-2023 11:17

Lider Kendi Evinde Galibiyet Hedefiyle Sahaya Çıkıyor

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi 8. hafta maçları ile tüm heyecanıyla devam ediyor. A grubunda namağlup olarak liderlik koltuğunda oturan Milas Belediyespor Voleybol Takımı bu hafta kendi evinde sahaya çıkacak.

Lider Kendi Evinde Galibiyet Hedefiyle Sahaya Çıkıyor

Geçen hafta deplasmanda aldığı 3-0’lık Ziraat Bankkart galibiyetiyle A grubunun yeni lideri olan temsilcimiz bu hafta kendi sahasında ağırlayacağı TVF Spor Lisesi Takımı’nı mağlup ederek, liderliğini perçinlemeyi hedefliyor.

Ligde oynadığı tüm müsabakaları kazanan ve topladığı 17 puanla ilk sırada yer alan Milas Belediyespor’da tek hedef taraftarı önünde iyi oyun sonucunda galibiyet.

Milas Belediyespor ile TVF Spor Lisesi arasında 02 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 13:00’te başlayacak olan müsabaka Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak.

Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum…

Hafta sonu oynanacak olan müsabaka hakkında konuşan Milas Belediye ve Milas Belediyespor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “Takımımız sezonun başından itibaren oynadığı tüm maçlarda aldığı galibiyetlerle lig liderliği konumunda bulunuyor. Bu hafta ise kendi saha ve seyircimiz önünde TVF Spor Lisesi Takımı’nı ağırlayacağız. Takımımızın seyircimiz önünde başarılı bir müsabaka ortaya koyarak, sahadan galibiyetle ayrılacağına inancım tam. Alacağımız galibiyetlerle lig liderliğimizi sürdürmek ve lig maçlarının sonunda oynanacak olan play off müsabakalarına lig lideri ünvanıyla katılmayı hedefliyoruz. Tüm takım ve teknik heyete hafta sonu oynanacak olan müsabakada başarılar diliyor, tüm taraftarlarımızı takımımıza destek olmak için tribünlere davet ediyorum” dedi.

 

AdminAdmin