Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
GÜNCEL

İş Kazasında Hayatını Kaybetti

İş Kazasında Hayatını Kaybetti
Paylaş:

Yatağan ilçesinde meydana gelen trajik bir iş kazasında, 20 yaşındaki Ceyhun Avcı çalıştığı mermer ocağında başına düşen bir mermer bloğu nedeniyle yaşamını yitirdi. Olay, Kozağaç Mahallesi'ndeki maden ocağında, sabah saat 00.30 sıralarında gerçekleşti. Avcı’nın kesim işlemleri sırasında kopan bir mermer bloğu, talihsiz bir şekilde onun başına düştü. Mesai arkadaşlarının olayın ardından yaptığı ihbar ile sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine intikal etti; ancak sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Avcı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Genç işçinin cansız bedeni, olay yeri incelemeleri sonrasında otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma kapsamında şantiye şefi M.K. gözaltına alındı ve jandarma, M.K. üzerindeki işlemlerine devam ediyor. Bu olay, iş güvenliği ve çalışma koşullarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.