GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-08-2022 13:41

SİNAN BURHAN: "ŞARKICI GÜLŞEN BİR PROJEDİR"

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Şarkıcı Gülşen’in sözleri üzerine çıkan tartışmaları değerlendirdi. Burhan Sözde sanatçı Gülşen bir projedir. bu söylemler haçlıların Türk İslam medeniyetine saldırı projesidir dedi.

SİNAN BURHAN:

 

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Şarkıcı Gülşen’in sözleri üzerine çıkan tartışmaları değerlendirdi. Burhan Sözde sanatçı Gülşen’in bir proje olduğunu, bu söylemlerin haçlıların Türk İslam medeniyetine saldırı projesi olduğunu söyledi.

 

Şarkıcı Gülşen Ataşehir konserinde İmam Hatiplilere sarf ettiği skandal sözleri üzerine sosyal medyadan çok ciddi tepkilerle karşılanmıştı. Açılan soruşturma sonucunda Gülşen tutuklandı. İmam Hatiplileri hedef alan sözleri sonrası tutuklanan şarkıcıya tepkiler gelmeye devam ediyor.

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan bu gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı. Burhan “Sözde sanatçı Gülşen’in bir proje olduğunu söyleyerek bu Haçlıların Türk İslam Medeniyetini yıkma projesidir dedi.

“GÜLŞEN BİR PROJEDİR”

Burhan, bundan 800 yıl önce gerçekleştirilen haçlı seferlerinin amacının müslüman Türkleri bu Anadolu topraklarından atmak olduğunu, şimdi ise kültürel bir işgalin sürdüğünü, sineması ile televizyonu ile müziği ile kültürel bir işgalin sürdüğünü söyledi.

“GÜLŞEN BİR MAGAZİN UNSURUDUR”

Sinan Burhan, batı hayranlığı aldı başını yürüdü, çıplaklık üzerinden erotizm üzerinden sanat yapılmaya çalışılıyor. Gülşen bir fikir adamı değildir. Bir Ahmet Kaya, Nazım Hikmet değildir. Gülşen bir magazin unsurudur dedi.

“TÜRKİYE’NİN TOPRAKLARINA İŞGAL GİRİŞİMİDİR”

Çok açık söylüyorum Türk İslam kültürüne yönelik bir saldırıdır. Bu saldırılar devam edecek. Bu saldırılar Türkiye’nin topraklarına işgal girişimidir diyen Burhan, bu gibi saldırıların Türkiye’yi  Edülüs Emevi Devleti gibi yıkma projesinin bir parçası olduğunu ifade etti. İspanya’da 800 yıl Hüküm Süren Endülüs Emevi devleti böyle yıkılmıştır açıklamalarında bulunan AYD Başkanı Türk Devleti bu topraklarda kalacak. Ezanımızla bayrağımızla Cumhuriyetimizle bu topraklarda yaşayacağız dedi.

AdminAdmin