KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 08-05-2024 11:19

MSKÜ’de Her Telden Her İlden 3 Konseri Düzenlendi

MSKÜ tarafından farklı şehirlerden gelerek Muğla’da bir araya gelen solistlerin katılımlarıyla “Her Telden Her İlden 3” Konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

  MSKÜ’de Her Telden Her İlden 3 Konseri Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Özel Kalem ve Protokol Müdürü Murat Atmaca’nın Sanat Yönetmenliğini yaptığı Her Telden Her İlden konserinin bu yıl 3.sü düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Şehitleri Salonu’nda gerçekleşen konserde; Murat Atmaca, Dilek Kılıç, Yusuf Kaya, Hamide Karanacak, Hakan Orhan, Aslı Gökçe Ataşçı, Yasemin Yılmaz, Başak Önal, Esin Ediz Özgür, Fatoş Kızılkaya, Esra Tural ve Gökhan Kalken sahne aldı.

Bir müzik uygulaması aracılığıyla tanışan, farklı şehirlerde yaşayan ve MSKÜ’de bir araya gelen solistler, dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Solistlerin seslendirdiği birbirinden güzel parçalara dinleyiciler de eşlik etti.

Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanlığı Öğr.Gör. Ahmet Elmastaş’ın yönetiminde hazırlanan ve MSKÜ Halk Oyunları Ekibi tarafından sergilenen halk oyunları gösterisi de geceye renk kattı.

Programın bitiminde MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Deniz Ülgen tarafından gecede sahne alan solistlere ve halk oyunları ekibine plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

 

 

Elif OturakçıElif Oturakçı