MİLAS
Giriş Tarihi : 02-05-2023 15:43

Milas İYİ Parti Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

İYİ Parti Milas ilçe teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleriyle vatandaşlarla buluştu

Milas İYİ Parti Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

İYİ Parti ilçe başkanı Gürsel İnce, İl Teşkilat Başkanı Mehmet Çayırlı, önceki dönem İlçe Başkanı Kasım Özkan, ilçe ve kadın politikaları üyeleriyle birlikte Akçalı, Karahayıt, Gölyaka ve Kapıkırı mahallelerini ziyaret eden İYİ Parti temsilcileri, mahalle sakinleriyle samimi bir şekilde sohbet etti.

Ziyaretlerde, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen İYİ Parti Milas ilçe teşkilatı, mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm üretme sözü verdi. Muhtarlarla da bir araya gelen İYİ Parti temsilcileri, mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde gözlemleyerek, çözüm önerileri sunmayı hedeflediklerini belirttiler.

İlçe Başkanı Gürsel İnce ziyaretlerde yaptığı konuşmada, İYİ Parti olarak her zaman halkın yanında olduklarını ve sorunlarına çözüm üretmek için çalışacaklarını vurguladı. Milas ilçesindeki tüm mahallelerinde yaşayan vatandaşların sorunlarına duyarlı olduklarını ve bu sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

​​​​​​​

AdminAdmin