Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri
MİLAS

Kadem Mete Milas’ta Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı 2.tur seçimleri öncesi AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete Milas’ta mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Kadem Mete Milas’ta Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
Paylaş:

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete Milas’ta Ören, Sakarkaya ve Ketendere Mahallelerini ziyaret ederek hem vatandaşların talep ve önerilerini dinledi hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü destek verilmesini istedi.

Milletvekili Mete, 21 yıllık AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları anlatarak, 28 Mayıs seçiminin önemine dikkat çekti. Mete, “Türkiye Yüzyılı hedeflerine ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ulaşabiliriz.” İfadelerini kullandı.

Yapılan ziyaretlerde 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yapan Kadem Mete, meclis çoğunluğunun cumhur ittifakında olduğunu ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da yüzde 60’ın üzerinde bir oy alarak Türkiye'nin istikrarlı duruşunu devam ettireceğini söyledi.

​​​​​​​

Bu haber Günaydın Milas - Son Dakika Milas ve Muğla Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.