GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-10-2022 16:11

İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri İle Tanışma Programı

Muğla İl Müftülüğü tarafından MSKÜ İslami İlimler Fakültesi'nde okuyan öğrencilere yönelik tanışma kaynaşma programı düzenlendi.

İslami İlimler Fakültesi Öğrencileri İle Tanışma Programı

 

 

Muğla Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hammet Arslan, İslami İlimler Fakültesi hocaları, Sivil toplum örgütü temsilcileri, Manevi Danışmanlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Onur Karabaş'ın okuduğu Kur'an tilaveti ile başlayan programda konuşan İslami ilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hammet Arslan böylesine güzel  bir kaynaşma yemeği tertip eden Muğla İl Müftülüğüne teşekkür ederek, fakülteye bu yıl yemi başlayan öğrencilere de hoşgeldiniz ifadesini kullandı.

Ev sahibi sıfatı ile Selamlama konuşması yapan Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ise İslami İlimler Fakültesini tercih ederek Muğla'ya gelen öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarı diledi.

Bir zamanlar kendisinin de aynı eğitimlerden geçtiğini ve bu camiada olmaktan son derece mutlu olduğunu aktaran Çapçı, hedefin her zaman yüksek olması gerektiğini aktardı.

Kendi öğrencilik ve meslek hayatından örnekler veren Çapçı, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Konuşmaların ardından öğrenciler adına İslami İlimler Fakültesi Şahidi Topluluğu başkanı Fatih Akagündüz yemeği düzenleyen Başta Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı olmak üzere, Muğla Diyanet Gençlik İl koordinatörü Mehmet Kurumahmut, Programa gelerek onurlandıran Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hammet Arslan, fakülte hocaları ve öğrencilere teşekkür etti.

Son olarak toplu hatıra fotoğraf çekimi ile program son buldu.

AdminAdmin