MUĞLA
Giriş Tarihi : 07-05-2023 21:11

Gültekin: ‘’Birileri Gibi Baharı Beklerken Biz Yarın Değil Hemen Şimdi Diyoruz’’

AK Parti Muğla il Başkanı Gültekin Akça bir basın açıklaması yaparak Muğla’da yıllardır yapması gerektiği halde hizmet üretemeyip sadece slogan üreten CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün bizi birde bahar gelince görün diyorsunuz peki bitmeyen yollar, kesilen sulara da bir sloganınız var mı merak ediyorum ifadelerini kullandı.

Gültekin: ‘’Birileri Gibi Baharı Beklerken Biz Yarın Değil Hemen Şimdi Diyoruz’’

AK Parti Muğla il Başkanı Gültekin Akça’nın açıklaması şu şekilde:

Birileri hizmet için baharı beklerken biz yarını dahi beklemiyoruz. Yarın değil hemen şimdi diyoruz”

“Yıllardır belediye başkanlığı yapan CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün “Bizi bir de bahar gelince görün” diye slogan üretmiş.

Oysa Belediye başkanı olarak yapması gerektiği halde yapmadığı birçok hizmet olduğu gerçeği herkesçe malum. Zira vatandaş bitirilemeyen yollar ve kesilen sular yüzünden canından bezdi.

Buna rağmen bu konularda hiçbir ilerleme sağlanamadı. Turizm sezonu öncesi Marmaris Yat Limanındaki sorun ise hala devam etmekte. Yıllardır belediye başkanlığı yapmasın rağmen halen hizmet yapmak için baharın gelmesini beklediğini söylemekte. Oysa Sayın Gürün Belediye Başkan seçildikten sonra birçok bahar geldi geçti. Halen yapamadığı hizmetler için bahaneler üretmekte.

AK Parti hem genel hem yerel yönetimler konusunda sadece ulusal değil, küresel ölçekte hizmetlere imza atan örnek bir partidir.  İlk olarak 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçip, ülkemizde ve Muğla’mızda milletvekili sayılarımızı arttıracağız, sonra da CHP’nin yönetimde olan belediyeleri de AK Partili belediyecilikle buluşturacağız. Halkımızın hak ettiği gibi hizmeti almasını sağlayacağız.

Biz hizmetlerimizi yarın değil hemen şimdi anlayışı ile başlatıp, durmak yok yola devam diyerek devam ettireceğiz. Aziz milletimizin bildiği gibi bizim belediyeciliğimiz eser belediyeciliğidir.

Bazıları hizmet için baharı bekleyedursun. Biz yarın değil hemen şimdi demeye devam edeceğiz.

AdminAdmin