MİLAS
Giriş Tarihi : 14-04-2023 05:47

CHP’li Adaylar Kısırlar’da Halkla Buluştu

CHP Muğla Milletvekili adayları, seçim kampanyaları kapsamında Milas'ın Kısırlar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

CHP’li Adaylar Kısırlar’da Halkla Buluştu

Cumhur Uzun, Gizem Sayar Özcan ve Salih Büyükdöverlioğlu'nun katıldığı vatandaş buluşmasında, adaylar seçim süreci hakkında bilgilendirme yaparak, kendilerini tanıtarak ve mahalle sakinlerine hitap ettiler.

Adaylar, Milas'ın ve mahallelerinin sorunlarını dinleyerek, vatandaşların taleplerini not aldılar. Mahalle sakinleri ise, adayların kendilerine verdiği sözleri dinleyerek, seçimlerde kime oy vereceklerine karar verme fırsatı buldular.

Adaylar, seçimlerde CHP'nin iktidar olması halinde, bölgedeki sorunlara kalıcı çözümler getireceklerini, bölgenin kalkınması için gerekli projeleri hayata geçireceklerini belirttiler.

CHP Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, buluşmada yaptığı konuşmada, adayların bölgedeki sorunları çözmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade ederek, seçimlerde CHP'ye destek istedi. Adaylar, ziyaretin sonunda mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler ve vatandaşlarla vedalaşarak ayrıldılar.

​​​​​​​

AdminAdmin