Muğla’nın Yatağan ilçesinde, Aydem Holding tarafından düzenlenen iftar programı, bölgenin önemli isimlerini bir araya getirdi. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yaşatan etkinlik, geniş katılımla gerçekleşti.
İftar programına Muğla Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Baki Bozkaya, Yatağan İlçe Emniyet Müdürü Salih Murat Kara, Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay, Tes-İş Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik, Aydem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Programda, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelen davetliler, iftar sofralarında dayanışmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha vurguladı. Aydem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, yaptığı konuşmada, iftar organizasyonlarının toplumsal birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirterek, bu tür buluşmaların devam edeceğini söyledi.
Yatağan Belediye Başkanı Mesut Günay ise Ramazan’ın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı bir ay olduğunu vurgulayarak, birlik içinde nice Ramazanlara erişme temennisinde bulundu.
Davetliler, samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar yemeğinin ardından sohbet edip fikir alışverişinde bulunarak, toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkı sundular. Program, dualar ve iyi dileklerle sona erdi.