Vali Akbıyık'tan, Başkan Topuz'a Nezaket Ziyareti

MİLAS - 11-10-2024 21:30 1946 kez okundu.

Vali Akbıyık'tan, Başkan Topuz'a Nezaket Ziyareti

 

Muğla Valisi İdris Akbıyık ve Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’a nezaket ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi. Ziyarette, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak da yer aldı.

Heyet, Başkan Topuz’a yeni dönem çalışmalarında kolaylıklar ve başarı dileklerini iletirken, Milas ilçesinde yürütülen projeler ve hizmetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında Milas’ın tarım, çevre ve turizm konularındaki potansiyeli ve bu alanlarda yapılacak projeler de gündeme geldi. Başkan Topuz, Milas'ın gelişimine katkı sağlamak için çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Vali Akbıyık ve Kaymakam Böke ise bölgenin ekonomik, kültürel ve sosyal gelişimini desteklemek için kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

Toplantının ardından heyet, ilçedeki diğer kurum ve kuruluşlarla koordinasyon halinde çalışmanın gerekliliğine dikkat çekerek, Milas’ın kalkınmasına yönelik projelere olan desteklerini yineledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
19 MAYIS COŞKUSU FENER ALAYI VE IŞIN KARACA KONSERİYLE YAŞANACAK

19 MAYIS COŞKUSU FENER ALAYI VE IŞIN KARACA KONSERİYLE YAŞANACAK

12-05-2026 - MİLAS

MİLAS'TA KAZA

MİLAS'TA KAZA

11-05-2026 - MİLAS