Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil’e tutuklama talebi

GÜNCEL - 11-11-2024 17:46 2042 kez okundu.

Serdar Ortaç ve Mehmet Ali Erbil’e tutuklama talebi

 

İstanbul’da "yasadışı bahse teşvik" iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve sunucu Mehmet Ali Erbil, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

 

ANKARA-BHA

İstanbul’da “yasadışı bahse teşvik” iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve sunucu Mehmet Ali Erbil, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Aralarında Ortaç ve Erbil’in de yer aldığı toplam 16 şüpheli, sorgulanmak üzere Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.

Savcılıktaki ifadelerinin ardından polis eşliğinde hakimliğe çıkarılan Erbil’in sevki sırasında, kızı Sezin Erbil ve eski sevgilisi Gülseren Ceylan gözyaşlarını tutamadı. Erbil’in “tutuklandım” demesi yakınlarında kısa süreli panik yaratırken, görevliler Erbil’in yalnızca hakimliğe sevk edildiğini belirterek durumu yatıştırdı.

Mahkemeye çıkarılmayı bekleyen Serdar Ortaç ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Çok üzgünüm. Doğru bir şey değil, ama topluma kötü örnek oldum; bu yüzden çok üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Tamar Tanrıyar Yurtdışından Dönerek Teslim Oldu!

Tamar Tanrıyar Yurtdışından Dönerek Teslim Oldu!

29-06-2026 - GÜNCEL

Çıralı’da Elektrik Akımına Kapılan 2 İşçi Ağır Yaralandı

Çıralı’da Elektrik Akımına Kapılan 2 İşçi Ağır Yaralandı

29-06-2026 - GÜNCEL