Muğla Milletvekili Seçildi, Manisa Büyükşehir Adayı Oluyor

CHP’nin kontenjanından ile Muğla Milletvekili seçilen, Saadet ve Gelecek Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Manisa Büyükşehir Belediyesi için adaylığını duyurdu.  Özdağ seçilmesi halinde Muğla Milletvekili sayısı Mecliste azalacak.

MUĞLA - 07-02-2024 15:54 4868 kez okundu.

Muğla Milletvekili Seçildi, Manisa Büyükşehir Adayı Oluyor

Selçuk Özdağ adaylığı ile ilgili sosyal medya hesabından "11 Şubat 2024 Saat 14 de yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Niyet hayr, akibet hayr olsun. Bekliyoruz…" notuyla Gelecek ve Saadet partilerinin ortak açıklamasını paylaştı.

Açıklama şöyle:  Davetlimizsiniz... Saadet ve Gelecek Partisi Grup Başkanı TBMM 24-25-26-28. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ' in Saadet Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı açıklamasına katılımınız bizleri onurlandıracaktır."

Öte yandan Selçuk Özdağ'ın belediye başkanlığını kazanması ve göreve başlaması durumunda SAADET-Gelecek grubu, 20 vekil şartını sağlayamadığı için düşerken, Muğla’nın da Milletvekili sayısı mecliste 1 kişi eksilecek.

​​​​​​​

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MHP Muğla’dan konvoy çağrısı

MHP Muğla’dan konvoy çağrısı

12-09-2026 - MUĞLA

Yatağan Çamlıca’ya Kesintisiz İçme Suyu

Yatağan Çamlıca’ya Kesintisiz İçme Suyu

11-09-2026 - MUĞLA