Milas’ta Görkemli Düğün

MİLAS - 08-07-2025 09:35 3053 kez okundu.

Milas’ta Görkemli Düğün

Eray Balcı & Aylin Kavas’ın Nikâhını Ahmet Aras Kıydı, Demet Akalın Sahne Aldı
Milas’ın önde gelen insanı Hayri Balcı’nın oğlu Eray Balcı ile Kavas ailesinin kızı Aylin Kavas, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın kıydığı nikâh töreniyle dünyaevine girdi. Geceye, Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve dansçılarıyla gerçekleştirdiği sürpriz konser damga vurdu; siyaset, iş ve medya dünyasının seçkin konukları Milas’ta buluştu.

Milas’ın tanınmış iş insanlarından Hayri Balcı’nın oğlu, Osman ve Emre Balcı’nın kardeşi Eray Balcı, yine kentin önde gelenlerinden Memduh Kavas’ın kızı, Dr. Ali Kavas’ın kız kardeşi Aylin Kavas ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi. Çiftin nikâhını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras kıyarken, tören Milas’ta seçkin bir davetli topluluğunu bir araya getirdi.

Nikâh şahitleri arasında Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Tarım ve Orman eski İl Müdürü Barış Saylak, gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, Mehmet Tosun’ iş insanı Ümit Özgür ile MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel yer aldı.

Gecenin en unutulmaz anı, pop müziğin sevilen ismi Demet Akalın’ın sahneye çıkmasıyla yaşandı. Akalın’a, eşi Okan Kurt ve profesyonel dansçı ekibi eşlik etti. Hit şarkılarını seslendiren sanatçı, davetlilere adeta mini konser verdi; piste çıkan genç çift ve konuklar şarkılara hep birlikte eşlik ederek gece boyunca doyasıya eğlendi.

Düğün organizasyonundaki zarif dekorasyon, seçkin menü ve canlı müzik performansları, Milas ve Muğla sosyal yaşamının son yıllardaki en dikkat çekici etkinliklerinden biri olarak gösterildi. Çift, tüm davetlilere “Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz” mesajıyla geceyi noktaladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
19 MAYIS COŞKUSU FENER ALAYI VE IŞIN KARACA KONSERİYLE YAŞANACAK

19 MAYIS COŞKUSU FENER ALAYI VE IŞIN KARACA KONSERİYLE YAŞANACAK

12-05-2026 - MİLAS

MİLAS'TA KAZA

MİLAS'TA KAZA

11-05-2026 - MİLAS