MHP Muğla İl Başkanlığı’ndan Milas’ta Coşkulu Muhtarlar Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığı’nın 13 ilçede düzenlediği “Muhtarlar Buluşması” programının Milas ayağı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

MİLAS - 22-01-2025 15:08 783 kez okundu.

MHP Muğla İl Başkanlığı’ndan Milas’ta Coşkulu Muhtarlar Buluşması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığı’nın 13 ilçede düzenlediği “Muhtarlar Buluşması” programının Milas ayağı, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Programa, MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, il yöneticileri, MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün, ilçe yönetimi, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları Milas İlçe Başkanlığı ve Meclis üyeleri ev sahipliği yaptı.

Demokrasinin temel taşı olarak görülen muhtarların yoğun katılım gösterdiği etkinlik, Milas’ın farklı mahallelerinden gelen 105 muhtarın yer aldığı bir platform haline dönüştü. Muhtarlar Derneği yönetimi ve diğer davetlilerle gerçekleştirilen bu buluşma, samimi ve verimli bir ortamda geçti.

MHP İl Başkanı Burak Demirel, Milas’ın değerli muhtarlarıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muhtarlarımız, halkımızla devletimiz arasında güçlü bir bağ oluşturan yapı taşlarımızdır. Onların taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek bizim için öncelikli bir görevdir” dedi. Demirel ayrıca, muhtarların yeni yılını tebrik ederek, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Program boyunca mahallelerin sorunları, ihtiyaçları ve muhtarların talepleri üzerine istişarelerde bulunuldu. MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün ise, Milaslı muhtarların sorunlarını yakından takip ettiklerini ve çözüm odaklı bir anlayışla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Muhtarların ilgisi ve coşkusuyla şekillenen bu anlamlı buluşma, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi. MHP Muğla İl Başkanlığı, yerel yönetimlerin destekçisi olmayı sürdüreceğini bir kez daha vurguladı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MİLAS DA EMITT FUARI’NDA BOY GÖSTERDİ

MİLAS DA EMITT FUARI’NDA BOY GÖSTERDİ

06-02-2025 - MİLAS

GENÇ KIZ MİLAS'TA İŞLEDİĞİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

GENÇ KIZ MİLAS'TA İŞLEDİĞİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

05-02-2025 - MİLAS