Menteşe Aşevinden Depremzedelere 3 Öğün Yemek

Menteşe Belediyesi, 16 Şubat Perşembe gününden itibaren Kötekli Mahallesi 263. Sokak No: 3’te bulunan özel işletmede depremzedeler için 3 öğün yemek verecek.

MENTEŞE - 16-02-2023 07:14 2747 kez okundu.

Menteşe Aşevinden Depremzedelere 3 Öğün Yemek

Menteşe Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan yemekler, sabahları sıcak çorba, öğlen ve akşam da tabildot olmak üzere 3 öğün olarak depremzedelere sunulacak.

Deprem bölgesinden Menteşe’ye gelen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “İlçemize gelen depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve herhangi bir eksikle karşılaşmamaları için çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda aşevimizde depremzedeler için 3 öğün yemek çıkaracağız. Tüm gücümüzle depremzede vatandaşlarımızın yanındayız. Bu acılı günleri el birliği ve dayanışma ile atlatacağız.” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Köksal Aras'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Başkan Köksal Aras'tan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

30-04-2026 - MENTEŞE

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GELEN ÇOCUKLAR MENTEŞE SAHNESİNDE DANS ETTİ

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GELEN ÇOCUKLAR MENTEŞE SAHNESİNDE DANS ETTİ

24-04-2026 - MENTEŞE