Deprem Şehitleri İçin Dua Programı Düzenlendi

MİLAS - 10-02-2025 17:40 3063 kez okundu.

Deprem Şehitleri İçin Dua Programı Düzenlendi

 

Milas Müftülüğü, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve tüm Türkiye’yi derin bir üzüntüye boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ikinci yıl dönümünde anma programı düzenledi.

Milas Ulu Camii'nde gerçekleştirilen programa vatandaşlar ve Şehit Murat İnci İmam Hatip Lisesi öğrencileri katıldı. Programda Ulu Camii İmam Hatibi Mustafa Öngel ve öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim okunurken, Vaiz Salih Rifat Şen tarafından sohbet verildi. İlçe Müftü Vekili Mustafa Önalır’ın yaptığı dua ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm geçmişlerimizin ruhlarına ithaf edildi.

Milas Müftülüğü, depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarak, bu tür felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MİLAS BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK VE SAHA HİZMETLERİNDE ENVANTER HAMLESİ

MİLAS BELEDİYESİ’NDEN TEMİZLİK VE SAHA HİZMETLERİNDE ENVANTER HAMLESİ

12-08-2026 - MİLAS

“Yaşlı Çift Evlerinde Başlarından Vurulmuş Halde Bulundu”

“Yaşlı Çift Evlerinde Başlarından Vurulmuş Halde Bulundu”

10-08-2026 - MİLAS