Damadını Bıçaklayan Kayınpeder: Öldüğünden haberim Olmadı

YATAĞAN - 28-06-2024 11:43 6415 kez okundu.

Damadını Bıçaklayan Kayınpeder: Öldüğünden haberim Olmadı

Muğla'da, tartıştığı damadı Bahtiyar Öztürk'ü (24), 7 yerinden bıçaklayarak öldürüp kaçan ve 12 gün sonra polis ekipleri tarafından saklandığı kömürlükte yakalanan Ergün Göçmen'in (50), savcılıktaki ifadesine ulaşıldı.
Olay, 14 Haziran'da saat 01.30 sıralarında Yatağan ilçesi merkezinde meydana geldi. Kızının yaşadığı eve giden Ergün Göçmen ile damadı Bahtiyar Öztürk arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Göçmen, yanındaki bıçakla damadını 7 yerinden bıçakla yaralayıp kaçtı. Komşuların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı Bahtiyar Öztürk, hayatını kaybetti.
Polis, otomobille olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, Cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonla Ergün Göçmen'i 12 gün sonra Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesi'nde annesine ait evin kömürlüğünde yakaladı. Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Göçmen, tutuklandı.
İfadesinde, kızının kendisine cep telefonundan mesaj gönderdiğini söyleyen Ergün Göçmen, "'Baba, bununla birlikte olamayacağım. Sürekli iftiralar atıyor. Artık canıma kıyacağım' dedi. Olay günü, kızımı evden almak için gitmiştim. Gitmeden önce 2-3 bira içtim. Evlerinin önüne gittiğimde binanın giriş kapısı açıktı. Bina giriş kapısına tekme vurmadım. Daire giriş kapısının önüne gittim, gittiğimde zili çaldım. Kapıyı kızım açtı. Kapıyı açar açmaz damadım üzerime saldırdı. Birlikte yere düştük. Sırt üstü düştüm. Diziyle göğsüme bastırdı. Boğazımı sıktı. Yanımda küçük bir çakı vardı. Sırt üstü yerdeyken o çakıyı çıkarttım ve damadıma bıçağı sapladım. İlk neresine bıçağı vurduğumu hatırlamıyorum. Kaç darbe vurduğumu hatırlamıyorum. Bıçağı vurunca beni bıraktı. Onun elinde herhangi bir şey olup olmadığını görmedim. Olaydan sonra kaçtım. Öldüğünden haberim olmadı. Sonradan öğrendim. Kimseyle iletişime geçmedim. Kimseden yardım almadım. Yanımdaki para ile ihtiyaçlarımı gideriyordum. Olay nedeni ile pişmanım" dediği öğrenildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Yatağan’da 22. Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali İçin Geri Sayım Başladı

Yatağan’da 22. Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali İçin Geri Sayım Başladı

17-06-2026 - YATAĞAN

Yatağan İşletme Müdürlüğünde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Yapıldı

Yatağan İşletme Müdürlüğünde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Yapıldı

17-06-2026 - YATAĞAN