Çocuklarımız Oyuncaksız Kalmasın

Bodrum Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmetler Bürosu ekipleri, "Çocuklarımız Oyuncaksız Kalmasın" projesi kapsamında Kurban Bayramı öncesinde yarımada genelindeki çocuklara oyuncak dağıtımı gerçekleştirdi.

BODRUM - 22-05-2026 16:11 165 kez okundu.

Çocuklarımız Oyuncaksız Kalmasın

 

2023 yılında hayata geçirilen ve kesintisiz olarak devam eden proje, 2026 yılında da ilçe sınırları içerisinde ikamet eden farklı yaş gruplarındaki çocuklara ulaşmayı sürdürüyor. Dayanışma ruhuyla büyüyen çalışmalar kapsamında; 2026 yılı Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde toplam 1100 parça oyuncak, yardımsever vatandaşların da önemli katkılarıyla 225 çocuğa ulaştırıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci projenin toplumsal dayanışma açısından taşıdığı öneme değinerek, “Bayramlar, yardımlaşmanın ve sevginin en yoğun yaşandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği günlerdir. 'Çocuklarımız Oyuncaksız Kalmasın' projemizle evlatlarımızın yüzündeki tebessüme ortak olmayı ve onların bayram sevincini büyütmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamlı projeye destek vererek çocuklarımızın mutluluğuna katkı sağlayan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sevginin paylaştıkça çoğaldığı nice bayramlar diliyorum.” dedi.

Projeye oyuncak desteğinde bulunarak çocukların mutluluğuna ortak olmak isteyen vatandaşlar, Bodrum Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Bürosuna başvuruda bulunabiliyor. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 00 48 numaralı Çağrı Merkezi'ni veya 0 (252) 319 44 48 numaralı Sosyal Hizmetler Bürosu'nu arayarak iletişime geçebilirler.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Belediyeden Yatağa Bağımlı Hastalara Bayram Ziyareti

Belediyeden Yatağa Bağımlı Hastalara Bayram Ziyareti

22-05-2026 - BODRUM

BAK EKİBİ EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAK EKİBİ EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

21-05-2026 - BODRUM