BODTO Heyeti TOBB 82. Genel Kurulu’nda Yerini Aldı

Bodrum Ticaret Odası heyeti, TOBB 82. Genel Kurulu’nda Bodrum iş dünyasını temsil ederek oturumları yakından takip etti.

GÜNDEM - 01-06-2026 15:46 65 kez okundu.

BODTO Heyeti TOBB 82. Genel Kurulu’nda Yerini Aldı

Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 82. Genel Kurulu’nda güçlü bir şekilde temsil edildi.

BODTO’yu temsilen Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ile Meclis Üyeleri Fadıl Yamanoğlu, Zeyyat Aybey ve Hakan Kocair genel kurulda TOBB delegesi olarak yer aldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, genel kurulda yaptığı değerlendirmede oda ve borsaların üyelerinin sorunlarını takip etmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğini belirtti. Hisarcıklıoğlu, küresel ölçekte artan rekabet ortamında Türkiye’nin üretim gücünü korumasının önemine dikkat çekerek kapsamlı bir “Sanayi Koruma ve Dönüşüm Stratejisi” ihtiyacını vurguladı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ise konuşmasında Türkiye’nin üretim, ihracat ve büyüme performansına değinerek iş dünyasıyla kurulan güçlü iş birliğinin ekonomik kalkınmadaki rolüne dikkat çekti. Bolat, yüksek teknolojili üretim ve stratejik sektörlerde kaydedilen gelişmelerin Türkiye’nin küresel rekabet gücünü artırdığını ifade etti.

BODTO heyeti, genel kurul kapsamında gerçekleştirilen oturumları yakından takip ederek Bodrum iş dünyasının beklenti ve taleplerinin temsil edilmesine katkı sundu.

Bodrum Ticaret Odası, BODTO, TOBB, TOBB 82. Genel Kurulu, İlhan Ersan, İbrahim Akkaya, Fadıl Yamanoğlu, Zeyyat Aybey, Hakan Kocair, Rifat Hisarcıklıoğlu, Ömer Bolat, Bodrum Haberleri, Muğla Haberleri, İş Dünyası, Ekonomi Haberleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DSİ Verileri Alarm Verdi: Türkiye Su Kısıtı Riskiyle Karşı Karşıya

DSİ Verileri Alarm Verdi: Türkiye Su Kısıtı Riskiyle Karşı Karşıya

31-05-2026 - GÜNDEM

YAKUP OTGÖZ'DEN TAZİYE MESAJI

YAKUP OTGÖZ'DEN TAZİYE MESAJI

31-05-2026 - GÜNDEM