BAYRAKTAR " ENERJİ BAKANLIĞI'NDAN BİR HEYET, SURİYE'YE GİDECEK"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: "Enerji Bakanlığından bir heyet en yakın zamanda Suriye'ye gidecek, elektrik ve enerji altyapısında incelemelerde bulunacak." dedi.

EKONOMİ - 24-12-2024 13:39 2269 kez okundu.

BAYRAKTAR

BAYRAKTAR " ENERJİ BAKANLIĞI'NDAN BİR HEYET, SURİYE'YE GİDECEK"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar:

"Enerji Bakanlığından bir heyet en yakın zamanda Suriye'ye gidecek, elektrik ve enerji altyapısında incelemelerde bulunacak." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Suriye'de enerjiyle ilgili öncelikli sorunun elektrik olduğunu dile getirerek bunun sağlanması için formül üretileceğini bildirdi.

Geçtiğimiz hafta Lübnan Başbakanı Necip Mikati de elektrik konusunda sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar " Lübnan için de önümüzdeki süreçte elektrik akışı konusunda çalışmalar yapılabilir" diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Akaryakıtta Yeni Zam Beklentisi: LPG Fiyatları Artıyor”

“Akaryakıtta Yeni Zam Beklentisi: LPG Fiyatları Artıyor”

02-08-2026 - EKONOMİ

“Haftanın Son İşlem Gününde Altın Piyasası Hareketli”

“Haftanın Son İşlem Gününde Altın Piyasası Hareketli”

31-07-2026 - EKONOMİ