Başkan Aydoğan’dan Kurban Bayramı mesajı 

MUĞLA - 05-06-2025 12:27 3231 kez okundu.

Başkan Aydoğan’dan Kurban Bayramı mesajı 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Muğla İl Başkanı Melih Aydoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm vatandaşların bayramını kutladı. Aydoğan, bayramların sevgi, hoşgörü ve paylaşmanın simgesi olduğunu ifade etti.
Bayramların toplumsal dayanışmayı artıran müstesna günler olduğuna dikkat çeken Aydoğan, “Kurban Bayramı, paylaşmanın, yardımlaşmanın ve Allah’a yakınlaşmanın en güzel vesilelerinden biridir. Bu özel günlerde ihtiyaç sahiplerini gözetmeyi, büyüklerimizi ziyaret etmeyi ve çocuklarımızı sevindirmeyi unutmamalıyız” dedi.
Toplumsal birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bir dönemden geçildiğini vurgulayan BBP Muğla İl Başkanı Aydoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bayramlar; kırgınlıkların geride bırakıldığı, kardeşliğin pekiştirildiği, millet olma bilincimizin güçlendiği zamanlardır. Büyük Birlik Partisi olarak bizler, bu bayramın da sevgi, barış ve huzur ortamına vesile olmasını temenni ediyoruz.”Aydoğan, mesajının sonunda başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı, bayramın ülkemize ve İslam âlemine sağlık, esenlik ve bereket getirmesini diledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Akyaka’da Engelsiz Uçurtma Şenliği

Akyaka’da Engelsiz Uçurtma Şenliği

13-05-2026 - MUĞLA

Muğla’da kadın istihdamı her geçen yıl artmaya devam ediyor.

Muğla’da kadın istihdamı her geçen yıl artmaya devam ediyor.

13-05-2026 - MUĞLA