AV. BÜTÜNER’DEN MUĞLASPOR U-14 BASKETBOL TAKIMINA ZİYARET

MUĞLA - 18-01-2023 18:01 2583 kez okundu.

AV. BÜTÜNER’DEN MUĞLASPOR U-14 BASKETBOL TAKIMINA ZİYARET

AV. BÜTÜNER’DEN MUĞLASPOR U-14 BASKETBOL TAKIMINA ZİYARET
Muğlaspor Kulübü'nün önceki dönem Başkan Vekillerinden Av. Gülen Bütüner, Muğlaspor Basketbol U-14 takımının gerçekleştirdiği antrenmanda ziyaret ederek, tatlı ikramında bulundu. 
Muğlaspor’un sadece futboldan ibaret olmadığına dikkat çeken Bütüner, Muğlaspor armasının ilin arması olduğunu ve 9 branşta bine yakın sporcu betbaba giriş yetiştirdiğini vurguladı.
Muğlaspor Basketbol Koçu kemal Partal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bütüner'e teşekkür etti.  
Muğlaspor'un sadece futboldan ibaret olmadığını belirten Partal, "Bize çok güzel anlar yaşattı. Biz istiyoruz ki, böyle bize destek veren kişi ya da kişilerin olması. Muğlaspor sadece futboldan ibaret değil. Özellikle salon sporlarına önem verilmesini çok istiyoruz. Ben çocuklarımın adına çok teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı.
Altyapı Sorumlularından Ahmet Niyazi Çağlar ise “Gülen hanıma, desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Muğlaspor sadece futboldan ibaret değil. Bine yakın sporcumuz mücadele ediyor. Tüm şehrin ilgisine ve desteğine ihtiyacımız var. Bu çocuklar hepimizin çocukları, biz sadece destek istiyoruz'' dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MSKÜ İstek, Şikayet ve Memnuniyet Bildirim Sistemi  Artık Kurum Dışı Paydaşların da Hizmetinde

MSKÜ İstek, Şikayet ve Memnuniyet Bildirim Sistemi Artık Kurum Dışı Paydaşların da Hizmetinde

23-09-2026 - MUĞLA

Büyükşehir Mavi Kıyılar İçin Filosunu Güçlendiriyor

Büyükşehir Mavi Kıyılar İçin Filosunu Güçlendiriyor

23-09-2026 - MUĞLA