8. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi Kasım’da

MUĞLA - 28-06-2024 19:09 2194 kez okundu.

8. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi Kasım’da

 

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Ziya Şahin, Muğla İli Arı Yetiştiriciler Birliği 2. Başkanı Yılmaz Kaya ve Muğla İli Arı Yetiştiriciler Birliği Gıda Mühendisi Yasin Kırgız MİTSO Yönetim Kurulu başkanı Reşit Özer’i makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı  Ziya Şahin 8.’si düzenlenecek olan Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi hakkında  MİTSO Yönetim Kurulu başkanı Reşit Özer’i bilgilendirdi ve kongreye davet etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ‘’Kongreye katılacaklarını ve yöremizde arıcılığın ve bal üretiminin geliştirilebilmesi için MİTSO olarak gereken her desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.’’dedi.

8. Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi bu sene  24-27 Kasım Da Marmaris’te yapılacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Başımızı Sokacağımız Bir Yerimiz Oldu”

“Başımızı Sokacağımız Bir Yerimiz Oldu”

12-08-2026 - MUĞLA

Ortaca’da Üretici Kadın Pazarı İlk Kez Kuruldu

Ortaca’da Üretici Kadın Pazarı İlk Kez Kuruldu

12-08-2026 - MUĞLA