GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-08-2022 15:44

MGC’nin sağlık alanındaki anlaşmaları sürüyor

MGC’nin sağlık alanındaki anlaşmaları sürüyor



Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC), Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol ile üyelerine yönelik indirim protokolü imzaladı. Anlaşmaya göre, MGC üyeleri ve birinci derecede yakınlarına muayenede yüzde 20, her türlü müdahalede yüzde 10’luk bir indirim uygulanacak. 
Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin, sağlık alanında üyelerinin yararlanabilmesine yönelik çalışmaları devam ediyor. Süleyman Akbulut başkanlığındaki MGC yönetimi, göreve geldiği 2015 yılından bu yana üyelerine yönelik Muğla ve ilçelerindeki özel hastaneler ile ağız ve diş sağlığı alanında imzaladığı indirim anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Özgü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği ile indirim anlaşması imzaladı. 
Taraflar arasındaki anlaşma, Özgü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akbulut ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol arasında imzalandı. 
Anlaşmaya göre, MGC üyeleri ve birinci derecede yakınlarına muayenede yüzde 20, her türlü müdahalede ise, yüzde 10’luk bir indirim uygulanacak.
Özgü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’ne isimleri tanımlanacak olan cemiyet üyeleri, üye kartlarıyla müracaat etmeleri halinde anlaşma şartlarından yararlanabilecek. 
Konuya ilişkin açıklamada bulunan MGC Başkanı Süleyman Akbulut, ilimizde faaliyet gösteren ve alanında başarıyla hizmet veren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol ile cemiyet üyelerimizin yararlanabilmesine yönelik ortak bir çalışmada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muğla’nın en köklü basın meslek kuruluşu olan Muğla Gazeteciler Cemiyeti’ni paydaş olarak tercih etmelerinden ve üyelerine sağladıkları kolaylıktan dolayı Özgü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’ne teşekkür etti. 
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Özgü Çelikkol ise, kliniğe başvuran Muğla Gazeteciler Cemiyeti üyesi basın mensuplarının üyelik kartlarını ibraz etmeleri durumunda muayenelerde yüzde 20, her türlü müdahalede ise, yüzde 10’luk bir indimin kendilerine uygulanacağını söyledi.  
Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin değerli üyelerine klinik olarak hizmet verecek olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Op. Dr. Çelikkol, yarar gözeten bu işbirliğinden dolayı Başkan Süleyman Akbulut ve MGC yönetimine teşekkür ederek, anlaşmanın taraflara hayırlı olmasını diledi.  
Muğla Gazeteciler Cemiyeti’nin, Özgü Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nin yanı sıra, Muğla, Marmaris, Ortaca Yücelen Hastaneleri, Milas İzan Hastanesi, Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Özel Letoon Hastanesi ve Muğla Menteşe Dentamola Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği ile sağlık anlaşmaları bulunuyor.

AdminAdmin