GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 13:05

Cumhuriyet'in 100. Yılında Bayraksız Mahalle Kalmasın

Cumhuriyet'in 100. Yılında Bayraksız Mahalle Kalmasın

Milas Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılında gerçekleştirdiği "Bayraksız Mahalle Kalmasın" projesi ile mahallelerdeki bayrak eksikliğini gideriyor.
Milas Belediyesi'nin Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirdiği "Bayraksız Mahalle Kalmasın" projesi kapsamında 132 mahallede başlattığı çalışmalar devam ediyor. Mahalle muhtarlarıyla koordineli bir şekilde yürütülen çalışmanın sonucunda bağımsızlığımızı simgeleyen Türk Bayrağımız, Cumhuriyet'in simgesi olan renkleriyle gökyüzünde dalgalanıyor.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet'in 100. yıl gururuyla çalışmalarını sürdüren Milas Belediyesi, bir yandan bayrak direği olmayan mahallelere bayrak direği imalat ve dikim çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da yıpranan direklerin bakım ve onarım çalışmalarını yürütüyor.
Türk Bayrağı’nın ülkemizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olduğunu belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleştirdiğimiz 'Bayraksız Mahalle Kalmasın' projesi ile her mahallemizi bayraklarla donatıyoruz. Bu proje, Cumhuriyet'in değerlerine olan bağlılığımızı ve milletimizin birlik beraberlik ruhunu simgeliyor.” dedi.

AdminAdmin