DENİZİN KIZLARI TÜRKİYE KUPASINDA FİNAL OYNAYACAK

SPOR - 04-05-2024 16:28

 

 

Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası 4’lü final karşılaşmalarının ilk maçında İzmir BBSK ile karşılaştı.

Ankara, THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda gerçekleşen mücadelede maça hızlı başlayan taraf Denizin Kızları oldu. Geçtiğimiz hafta oynadığı ligin son maçında zorlu rakibi Kastamonu Belediyesi maçını kazanarak modal depolayan Armada Praxis Yalıkavak Spor İzmir temsicisi rakibi ile mücadelesinde ilk yarıdan 15-14 galip ayrıldı.

Maçın ikinci yarısında da sahada fırtına gibi esen taraf Denizin kızları olunca, maçtan 35-24 galip ayrılan ve Kastamonu Belediyesi – Konyaaltı Belediyesi maçının galibiyle final oynamaya hak kazanan taraf da Armada Praxis Yalıkavak Spor oldu.

Bugün saat 18.00’de oynanacak olan Kastamonu Belediyesi – Konyaaltı Belediyesi maçının ardından belli olacak olan rakibi ile 5 Mayıs Pazar günü (yarın) saat 18.00’de HDI Türkiye Kadınlar Kupası mücadelesi verecek olan Denizin Kızları, bu maçı kazanması durumunda Bodrum’a kupa ile dönecek.

Günün Diğer Haberleri